Oversigt over gårde
Kort over gårdenes placering
Om økoturisme
Landsforeningen for Økologisk Landboturisme
Reserver overnatninger eller bestil en brochure
Links


15: Jylland
Døstrup, Ribe/Tønder


Fæbrogård
Genforeningsvej 14, Døstrup,
6780 Skærbæk

Telefon:
0045-2082 1158
0045-5099 8939

Mail: info@faebrogaard.dk

Web: www.faebrogaard.dk

Fæbrogård, Økologisk Bondegårdsferie

Velkommen til ferie på landet
 
Vores ferielejlighed på landet ligger i den hyggelige landsby Døstrup ca. 17 km fra stranden på Rømø, Danmarks bedste badestrand. Der er ca. 5 km til vadehavet, som i løbet af kort tid bliver en af de nye nationalparker i Danmark. Døstrup ligger på hovedvejen midt mellem Ribe og Tønder.

Vi bor på en gammel bevarings værdig landbrugsejendom, der var en kongsgård af Margrethe d. 1´s, der levede fra 1353 – 1412. Hovedbygningen hvor ferielejligheden er indrettet er bygget delvist af materialer fra de tidligere bygninger på stedet, bla. er en del af murværket bygget af munkesten.

Ferielejligheden
Lejligheden er indrettet i den gamle lo, hvor der har været opbevaret foder til gårdens dyr i tidligere tider. Vi har indrettet den så den både er rustik og er indrettet med luksus, som man måske ikke lige forventer ved ferie på landet eller mere traditionel bondegårdsferie. Landlejligheden har f.eks. synlige bjælker og højt til loftet, og spabad i badeværelset! Der er lagt vægt på, at vores interiør har sjæl over sig, så der er ikke mange nye ting.

Lejligheden er indrettet med soveværelse og et stort køkken-alrum på ca. 30 m2, badeværelse med både bruse niche og en 2 personers spabad. Der er en stor hems med sove mulighed for 2 voksne eller børn. Køkken afdelingen er indrettet med komfur med 4 plader og ovn og køl/frys.

Der er egen terrasse med mulighed for bålplads og masser af udenoms plads til lejligheden. Der er muligt at nyde solnedgangen over de omkringliggende enge.
Der opvarmes med træpiller og solvarme, der derfor er helt CO2 neutralt.
www.faebrogaard.dk


Priser:
Lejlighed m. 4-6 senge.

600 kr. pr døgn
4000 kr. pr uge

50 kr. linned pr person
500 kr. for slutrengøring (frivilligt)


Foretag reservation